Arranz-Bravo el 1981 representa a Espanya a la Bienal de Venecia i el 1992 a Catalunya a l'Exposició Mundial de Sevilla. En col·laboració amb Rafael Bartolozzi pinta la fàbrica Tipel de Parets del Vallès, i exposa a: Spanish Institute de Nova York, Col·legis d'Arquitectes de Barcelona i Santa Cruz de Tenerife, Saló del Tinell de Barcelona, Palau Solleric i Sa Llotja de Palma de Mallorca, i als Pavellons de la Ciudadela de Pamplona.

De forma individual ha exposat en diverses ocasions a Nova York, San Francisco, Berlín, París, Amsterdam, Estocolm, Munich, Bonn, Colonia, Stuttgart, Frankfurt, Birmingham, Sevilla, Bilbao, Milan, Torino, Roma, Londres, Madrid, Barcelona, etc, etc.

Entre les exposicions antològiques trobem: el Museo de Arte Moderno de Sâo Paolo i el Paço Imperial de Rio de Janeiro a Brasil, el Centre Cultural de la Caixa de Terrassa, la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, el Palau Robert de Barcelona, la Casa de Cultura de Girona, la Fontana d'or i la Capella Sant Nicolau de la mateixa ciutat i el Centre Cultural Tecla Sala de L'Hospitalet.

Els dibuixos i pintures originals del seu llibre "Faith" s'han exposat al Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia de Madrid, i al Museu Sprengel de Hannover durant l'Exposició Mundial en aquesta ciutat.

Ha realitzat diverses escultures de gran format, on cal destacar L'Acollidora, i la instal·lació de l´escultura El Pont de la Llibertat a la ciutat de l´Hospitalet.

Han escrit monografíes sobre la seva obra José Corredor-Matheos, Carmen Casas i Ramón Barnils, Luís Casado, Mª Lluïsa Borràs, Francesc Parcerisas, Baltasar Porcel, Luís Racionero, Lluís Permanyer, Marc Spranger, Helmut Ganz, Ricard Planas i Albert Mercadé.

Té obra en museus i col·leccions institucionals com el Museo de Bellas Artes (Vitoria), Museo Real (Bruselas), Haus der Kunst (Munich), Museo de Bellas Artes (Sevilla), Museo de Villafamés, Fundació La Caixa (Barcelona), Fundació Suñol (Barcelona), Procter & Gamble (Bélgica), Museu de l'Hospitalet, Centro Atlántico de Arte Moderno (Las Palmas),Toyo Bank (Nova York), Skipmore Art Museum (Saratoga Springs), Museu d'Art Contemporani Barcelona (MACBA), Yomanouchi Edition (Japón), Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia (Madrid), Museu Olímpic (Lausanne), Museu Nacional d'Art de Catalunya de Barcelona (MNAC) i a la Buhl collection (Nova York).

El 2009 s'inaugura la Fundació Arranz-Bravo al recinte del Tecla Sala de l'Hospitalet.
© 2010 Art i vi. Tots els drets reservats. Created by Dortoka disseny