Natàlia Sanahuges


Biografia

ObresNatàlia Sanahuges, nascuda a Falset el 1973, inicia el seu aprenentatge en el transcurs d'una estada a Barcelona treballant i combinant la feina amb classes de pintura, ho deixa tot i comença a l'Escola d'Art i Oficis de Reus, en l'especialització de procediments pictòrics (1995). Cursa diferents monogràfics d'il·lustració i, a partir d'aquest moment, comença a col·laborar en diferents exposicions col·lectives i individuals.

Els seus múltiples projectes inclouen el disseny de rètols, cartes de restaurants, postals inspirades en dones I el ví, I il·lustracions diverses, etc. Un dels seus dibuixos és escollit logotip de l'Associació de Cases de Turisme Rural del Priorat.

Molta de la seva obra ja adquirida es troba en diferents indrets com, Napa Valley (Califòrnia - EUA), Suïssa, França, Espanya, Nova York (USA), Illes Balears, entre d'altres. Actualment exposa a Grenoble, paral·lelament és a Alemania (Monchenglandbag), on també comercialitzen les seves il·lustracions, en format de postal.

La seva obra recrea diferents conceptes mitjançant línies i taques ben senzilles, les quals agafen forma i força cromàtica, somiant i traslladant els seus somnis d'aquí cap allà, sabent el que s'ha de fer, sense preveure-ho.© 2010 Art i vi. Tots els drets reservats. Created by Dortoka disseny